Емілія Кларк
03.01.2016 13:57 | : жінки

Було б неприпустимо з мого боку обійти увагою Дейнеріс Буренароджену, з дому Таргарієнів,  Матір Драконів, королеву Андалів і перших людей, Кхалісі великого дотракійского моря. Словом, ви зрозуміли, що мова піде про Емілію Кларк.

До серіалу «Гра престолів» Емілія Кларк була нікому не відомою британської актрисою. Сьогодні вона одна з найпопулярніших світових зірок. Минулого року чоловічий інтернет-журнал AskMen назвав Емілію Кларк найбажанішою жінкою.

Зараз їй всього лиш 29 років. Кларк народилася в Англії. Її батько працював звукорежисером у театрі, у зв'язку з чим майбутня актриса з дитинства проводила багато часу за лаштунками.

Емілія Кларк - театральна актриса. Вона вчилася в Лондонському драматичному центрі. Потім декілька років грала там в різноманітних постановках класики - від Шоу до Платонова.

Однак її головний театральний прорив відбувся після переїзду до Америки. На Бродвеї Емілія зіграла головну роль у «Сніданку у Тіффані». Робота над цією п'єсою була настільки виснажливою, що актриса перенесла аневризму мозку, від якої лікувалася в 2013 році.

До того як потрапити у велике кіно Кларк довгий час знімалася в рекламі: служба психологічної підтримки, промо для шампуню, страхування життя тощо.

До речі, Емілія Кларк могла не з'явитися в «Грі престолів». Спочатку роль Дейнеріс повинна була виконати Тамзін Мерчант. Але все змінили проби, де Емілія захопила творців серіалу своїми божевільними танцями (наприклад, танцем маленьких каченят) і серйозною акторською імпровізацією.

Найстрашніше для Кларк - це відверті сцени, в яких вона постає оголеною. За її словами, коли перший раз довелося роздягнутися на знімальному майданчику - вона ледь не втратила свідомість. Все це відбувалося у великому павільйоні, де були присутні близько 50 осіб знімальної групи. Далі було простіше.

Півроку актриса зустрічалася з Сетом Макфарлейном. Так-так, саме з ним - творцем «Гріффінів», і знаменитої комедії "Третій зайвий" (Ted), яку особисто я вважаю гидоцтвом, а не комедією.

Пізніше Кларк приписували роман з Джеймсом Франко. У Голлівуді навіть ходили чутки про обручку з алмазом, яку Франко подарував їй. Але всі ці плітки обидвоє дуже швидко спростували.

На передостанній церемонії SAG Awards Емілію активно кадрив Джаред Лето. Він буквально тінню ходив за нею під час всього заходу, жартував з приводу її популярності і зізнавався у коханні. Але далі справа так і не пішла.

Для ролі в п'ятому «Термінаторі» Кларк займалася фітнесом і скинула декілька кілограмів.

Чекаємо її наступних робіт в кіно.

(0)


. .

`:

:

RSS



˳