Огляд вчорашніх матчів Ліги Чемпіонів
26.11.2014 13:21 | : футбол

Шахтар - Атлетік Б. - 0:1

"Шахтар" остаточно опустив нагоду вийти з першого місця в групі. Пенальті було стовідсоткове, але навіть нічия в перспективі не давала шансів посісти перше місце і обійти "Порту". Так, в раунд плей-офф гірники виходять, але подальші шанси на боротьбу в "Лізі Чемпіонів" виглядають вкрай примарними. Як відомо, команда, яка зайняла друге місце в групі, гратиме з командою, яка зайняла перше місце. На мій погляд, "Шахтар" далі 1/16 не пройде, тим більше з такою грою, яку вони вчора продемонстрували.

БАТЕ - Порту - 0:3

"Порту" ж на виїзді без будь-яких проблем розібрався з "БАТЕ", обігравши білорусів з рахунком 0:3 і закріпив за собою перше місце в групі H. Матч в Португалії між "Порту" і "Шахтарем" вже нічого не вирішуватиме.

Спортінг Л. - Марібор - 3:1

Лісабонський "Спортінг" виграв в словенського "Марібора" 3-1 і вийшов на друге місце в групі G.

Шальке-04 - Челсі - 0:5

Лондонський "Челсі" познущався на виїзді з "Шальке-04" (в Англії, нагадаю, команди розійшлися миром - 1:1), розгромивши німців з рахунком 0-5.

"Шальке", правда, ще зберігає шанси на вихід з групи, для цього їм потрібно молитись, щоб в останньому турі "Челсі" обіграв "Спортінг" на Стемфорд Брідж, а німцям на виїзді кров з носа треба перемагати "Марібор", що буде доволі непросто зробити. Перший матч в Німеччині між цими командами закінчився внічию 1-1.

АПОЕЛ - Барселона - 0:4

"АПОЕЛ" прогнозовано програв "Барселоні" 0:4. Лео Мессі знову на куражі - відзначився хет-триком, нарешті забив Суарес.

ПСЖ - Аякс - 3:1

"ПСЖ" перемагає "Аякс" - Едінсон Кавані і Златан Ібрагімович зробили свою справу.

Останні матчі в групі F вирішать, хто буде першим - "Барса", чи "ПСЖ" (в Франції, нагадаю, "ПСЖ" обіграв "Барселону" 3:2), і хто продовжить боротьбу в Лізі Європи - "Аякс", чи "АПОЕЛ". "Аякс" гратиме в себе на полі, тому мені видається, що шанси у голландців набагато кращі.

Манчестер Сіті - Баварія - 3:2

Найцікавіший матч вчорашнього дня - це, безперечно, "Манчестер Сіті" - "Баварія". По ходу матчу "городяни" поступалися 1-2, хоча перші повели в рахунку - відзначився Серхіо Агуеро з пенальті. "Баварія" залишилась в меншості - був вилучений Мехді Бенатія за фол останньої надії, проте змогла не лише відігратися (Хабі Алонсо відзначився зі штрафного), але й вийти вперед (Роберт Левандовсі забив головою). Однак, Ман Сіті, все-таки, вирвав перемогу - Агеуро робить хет-трик. Цікаво, шейхи купили гру, чи ні?

ЦСКА - Рома - 1:1

Московський "ЦСКА" розійшовся мировою з італійською "Ромою" - 1:1.

Таким чином, вся інтрига в групі E зберігається до останнього туру. "Баварія" вже давно достроково оформила путівку в "Лігу Чемпіонів" - німці виходять з першого місця, а от за другу путівку боротимуться всі решта три команди - "ЦСКА", "Рома" і Манчестер Сіті", які мають по 5 очок. Найкращі шанси, на мій погляд, в "Роми": італійці прийматимуть вдома "городян". Матч в Англії між цими командами закінчився внічию 1-1. Важко повірити, що "ЦСКА" на виїзді переможе "Баварію", навіть якщо для підопічних Гвардіоли цей матч вже абсолютно нічого не вирішує.

(0)


. .

`:

:

RSS



˳