Святославу Вакарчуку 40 років
14.05.2015 16:46 | : про високе

Сьогодні лідеру і фронтменові гурту "Океан Ельзи" Святославу Вакарчуку виповнилося 40 років.

Вперше "ОЕ" з'явилася на телебаченні у 1995 році. Навряд чи тоді ще 19-річний львівський студент-фізик здогадувався, що в майбутньому його пісні знатимуть і співатимуть усі.

За двадцять років музичної творчості Святослав підкорив не лише всю Україну, але й став відомим далеко за її межами. На пострадянському просторі, на мій погляд, немає рівних "ОЕ".

Окрім цього, Святослав Вакарчук - дуже яскрава і самобутня особистість. Він ніколи не  був байдужим до того, що відбувається в його країні, тому брав активну участь в подіях Євромайдану, а пісні "Океан Ельзи" стали своєрідним гімном тих важких для нашої країни (і для Святослава в тому числі) днів.

Наведу декілька його цитат, які мені найбільше подобаються:

Потрібно кожному змінювати щось у собі. Якщо ти станеш іншим, і навколо тебе мільйон людей стануть іншими, то і країна почне змінюватися.


Війна завжди змінює свідомість нації. Одні починають ще більше боятися. Інші - більше не бояться нікого. Як буде з нами? Залежить від нас самих.


Не дивіться на Україну, як на землю своїх батьків. Дивіться на неї, як на землю своїх дітей. І тоді прийдуть зміни.

І моя найулюбленіша:

Слухай серце, а не радіо. Дивися в очі, а не на екран телевізора. Відкривай душі, а не сторінки в інтернеті. І будеш знати правду.


Особисто для мене Святослав Вакарчук - це жива легенда і символ епохи, а "Океан Ельзи" - чи не найулюбленіша група, ну одна з найулюбленіших - це точно.

Вітаю тебе з ювілеєм, Святославе! Бажаю тобі міцного здоров'я, творчих успіхів, і нехай у тебе (і у нас) "все буде добре".smiley

(0)


. .

`:

:

RSS



˳