Блискуча гра "МЮ" проти "Челсі"
17.04.2017 13:22 | : футбол

Здавалося, що "Челсі" вже, фактично, чемпіон Англії. Залишалося лише запастись попкорном і спостерігати, як закінчиться переможна хода Конте. Але "The Special One" ще не сказав свого слова.

В перемогу "МЮ" я майже не вірив ще від самого початку. А коли побачив в основі Феллаїні, Решфорда і Янга, а на лаві запасних Ібрагімовича і Мхітаряна, то подумав, що Жозе точно не планує вигравати цей матч.

Перемога в Лізі Європи забезпечить "червоним дияволам" місце під сонцем - переможець турніру, як відомо, відразу потрапляє в Лігу Чемпіонів. Для Моурінью це найкращий варіант, тому що в турнірній таблиці "Ліверпуля" і "Ман Сіті" за очками буде важко дістати.

І яким великим було моє здивування, коли "МЮ" показав свою найкращу гру в чемпіонаті під керівництвом Жозе. "Челсі" Антоніо Конте практично нічого не зміг протиставити натиску "червоних".

Майже те саме було з "пенсіонерами" в матчі проти "шпор". Тоді Тоттенхем завдяки дублю Деле Алі легко переграв "Челсі", чого не змогли зробити ані той же "Ман Сіті", ані "Арсенал".

Я часто критикую Моурінью, багато чого мені в ньому не подобається, але вчорашній матч - це, фактично, філігранна робота. В першу чергу, завдяки роботі тренера, який тактично грамотно поставив гру і так вдало вгадав з основним складом. Решфорд, між іншим, забив найшвидший гол за "МЮ" в цьому сезоні, а Маур зміг "помститися" Конте за ганебну поразку 0-4 на виїзді.

Тепер відставання між "Тоттенхемом" і "Челсі" всього 4 очки. Не думаю, що Конте просто так віддасть чемпіонство. Скоріше навпаки. Але за відроджену інтригу і блискучий матч у виконанні "МЮ" - велике спасибі і тренеру, і футболістам. Це було справді чудово.

(0)


. .

`:

:

RSS



˳