Квитки на матч «Шахтар» – «Баварія»
25.12.2014 21:14 | : футбол

Продаж квитків на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Шахтар» – «Баварія» стартує 21 січня. Як повідомляє shakhtar.com, продаж буде проходити в декілька  етапів.

Перший етап: 21 -25 січня.

Першими придбати квитки зможуть виключно власники абонементів сезону – 2014/2015.

З 21 до 25 січня кожен такий фанат зможе гарантовано придбати до 2 квитків, один будь-якої категорії – зі знижкою 50% від вільного продажу, а другий – за роздрібною ціною.

Купити квитки можна буде в касах «Арени Львів», або онлайн на офіційному сайті shakhtar.com. Для цього потрібно авторизуватись або зареєструватись на сайті.

Другий етап: 26 -29 січня.

З 26 по 29 січня квитки надійдуть у продаж для зареєстрованих уболівальників Львова. Це фани, які заповнювали анкети в касах «Арени Львів» іроздрібній мережі пунктів продажу при купівлі квитків на матчі «Шахтаря» в чемпіонаті України.

Кожен такий уболівальник отримає SMS-повідомлення зі спеціальним кодом на мобільний телефон, номер якого був вказаний в анкеті. Пред'явивши касиру отриманий код, фани зможуть гарантовано купити до 2 квитків за ціною вільного продажу в касах «Арени Львів».

Цього ж дня можна буде купити квитки онлайн на сайті tickets.shakhtar.com, але це зможуть зробити лише ті вболівальники, які купували квитки онлайн на сайті на матчі Чемпіонату України в першому колі.

Третій етап: 30 січня - 1 лютого.

Третій етап розпочнеться з 30 січня і триватиме до 1 лютого. У цей період до кас «Арени Львів» запрошуються ті вболівальники, які придбавали квитки (чи купували онлайн) на матчі «Шахтаря» в груповому етапі Ліги чемпіонів – 2014/2015. Кількість фанів, які отримали право покупки, буде визначено жеребкуванням. Кожен такий уболівальник знову ж таки отримає SMS-повідомлення зі спеціальним кодом і зможе придбати до 2 квитків за ціною вільного продажу в касах «Арени Львів».

Четвертий етап: з 30 січня.

Лише після цього квитки надійдуть у вільний продаж. Придбати їх зможуть любителі футболу, які заздалегідь зареєструються на сайті shakhtar.com за програмою «Листок очікування».

Такий підхід до продажу квитків вмотивований тим, щоб вони (квитки) дійсно потрапили в руки вболівальників, а не перекупників. Ну, хочеться в це вірити.

Ну і найважливіше - ціни. Вартість стандартних квитків на матч “Шахтар” — “Баварія” становитиме 100, 150, 200, 300 і 400 гривень. Квитки VIP-класу — 1000, 4500 і 5000 грн.

Як для такого матчу стартова ціна - від 100 грн. - зовсім недорого, на мій погляд.

(0)


. .

`:

:

RSS



˳