Як підтримати українську армію грошима
24.02.2022 21:42 | : корисне

Не робіть репости сумнівних пабліків в Інстаграмі, Телеграмі, тощо. Перевірте хоча б, куди ви скидаєте гроші. Погугліть назву організації і т.д. Не будьте корисними ідіотами.

Я закидаю гроші сюди - це надійні джерела.

1. «Повернись живим»

Зробити внесок можна тут або на Patreon.

2. «Армія SOS»

Допомогти коштами можна тут.

3. На сайті Міністерства оборони

Якщо хочете допомогти українській армії без посередників, можна надіслати гроші відразу до Міністерства оборони. Їх мають спрямувати на матеріально-технічне та медичне забезпечення ЗСУ.

4. Національний банк України

Для зарахування коштів у національній валюті:
Банк: Національний банк України
МФО 300001
Рахунок № UA843000010000000047330992708
код ЄДРПОУ 00032106
Отримувач: Національний банк України

5. Допомогти українській армії можна єПідтримкою.

Завдяки мобільному застосунку з онлайн-платежів Portmone зробити це можна в кілька кліків:
Перейдіть у Portmone за посиланням:
https://earmy.portmone.com.ua/
Введіть суму, яку хочете внести на підтримку військових.
Сплатіть карткою єПідтримка. Переказ без комісії.

Думаю, цього вистачить.

Можна також  закидати кошти на карту волонтерів, Сергія Притули, наприклад. На його сторінці в Фейсбук є вся необхідна інформація.

(0)
Alina Pash - Тіні Забутих Предків
10.02.2022 13:07 | : музика

Думаю, за таку пісню Аліні Паш можна пробачити навіть вилазки на росію - нічого робити нашій пташці на московських болотах.

(0)

...

Kanal.TV
29.01.2020 14:14 | : різне

Ну що - заблокували вам канали? Всім, хто хоче отримати програму Kanal.TV і дивитись канали безкоштовно, пишіть мені на цю пошту romannetua009@gmail.com

Всім відпишу і скажу, що треба зробити. В Google Play не викладаю, тому що там програму заблокують. Самі розумієте чому - з вас будуть просити гроші за перегляд.

Вже додав футбольні канали, і потроху додаю основні - 1+1, 2+2, ТРК Україна, К1, ICTV і так далі. Також є National Geographic, Nat Geo Wild, і деякі російські канали. В першу чергу спортивні.

Ще раз. Щоб отримати apk-файл з програмою, пишіть на пошту romannetua009@gmail.com. Я вишлю програму, за це вам потрібно буде зробити маленьке завдання. Нічого складного - це займе 2-3 хвилини.

На всі додаткові питання відповім в листі. Якщо не сьогодні, то завтра точно. А поки приймаю заявки.

 

(0)
Ностальгія про зиму
28.01.2020 17:04 | : відео

Кинули лінк на забавне відео.

І тут ще кумедно.

(0)
Гордість!
12.10.2019 14:12 | : про високе

Чудове виконання гімну України від Михайла Хоми (він же знаменитий Дзідзьо), і справжня гордість за нашу збірну, яка за Шевченка заграла зовсім в інший футбол.

За Фоменка були одні нерви і валідол - важко було на все це дивитися без шкоди для зорового нерва. А зараз - ну абсолютно інший футбол.

Залишилось ще обіграти високомірних португальців в Києві 14 жовтня - це була б вишенька на торті. Ясно, що нам і нічия підходить, але я вважаю, що настав час обігрувати сильних суперників. Францію свого часу ми ж могли обіграти (тоді, нагадаю, 2-0 перемогли), то чому б не обіграти і португальців на чолі із самим Роналду.

P.S. А Дзідзьо дійсно має хороший голос, і хлопець він явно не без таланту, як би ви до нього не відносились. А чому образ він такий собі обрав? Ну якось на телебаченні він жартував, що якби отак співав як соловейко, то хрін би заробив собі на гідне життя. Має рацію.

P.P.S. Як у воду дивився: якби не сумнівний пенальті, виграли б 2-0. Тим не менше - вистояли і перемогли.
Ей, Роналду, ти програв Україні!

(0)


˳