Сюрреалістичні роботи українського фотографа Anya Anti

***

Український фотохудожник Anya Anti, що живе у Нью-Йорку, створює цікаві візуальні образи.

Ось робота, що включає в себе модель скелета, кілька фотографій і 3,5 години редагування. Завдяки цьому Аня змогла створити образ, який відображає її внутрішній стан, і має відповідну назву - «Метелики в моєму животі» (Butterflies In My Stomach).

Весь процес відбувався наступним чином. Спочатку Аня наклала ряд штучних метеликів на модельний каркас, сфотографувалася сама, а потім сфотографувала скелет.

Після злиття зображень у Photoshop вона змогла створити ілюзію дівчинки, яка фізично відкриває свій шлунок, щоб випустити зсередини "метеликів".

Її покроковий відеоролик набрав 130 тисяч переглядів на YouTube, і став доволі популярним.

"Це зображення є метафорою боротьби зі стресом, тривогою та випуском моїх внутрішніх помилок", - написала вона в своєму YouTube-каналі.

"У мене були проблеми з темними думками та депресією протягом останніх кількох років, і це зображення є моєю спробою переглянути своє життя і переродитися в нову особистість".

Anya Anti часто досліджує темні сторони в більшості своїх творів, часто змішуючи їх з елементами фольклору та фантазії, створюючи пейзажі, які вражають та захоплюють.


12.07.2017 | 653 | (0)